Filosofi

Vårt kontor präglas av arbetsglädje, omtanke och respekt.

Visby arkitektgrupp grundades i Visby 1980 och har kontor i Stockholm och Visby. Vi arbetar med uppdrag i hela landet och finns där kunden är.

Vi kombinerar det bästa ur två världar genom att både verka lokalt och nationellt. Den stora variationen av projekt och geografiska platser främjar kreativiteten och höjer ständigt vår kompetens.

Vi möter morgondagens utmaningar med hjärta, kunskap och ansvar och tillsammans skapar vi livskvalitet i varje rum.

“Vi ska ha roligt på jobbet för det främjar kreativiteten och ger i sin tur nöjda kunder!”

Cia Heldtander Färnlöf
VD

Medarbetarägt

Visbyark är ett personalägt arkitektkontor, där målsättningen alltid har varit att man efter ett par års anställning ska erbjudas möjlighet att bli delägare. Alla delägare har lika stora andelar. Delaktighet och ansvarstagande är väldigt viktigt för oss. Även anställda medarbetare har stor insyn och delaktighet i verksamheten.

“Det är en fantastisk möjlighet att kunna bo i fritidshuset på Gotland och jobba från Visbykontoret när det passar, trots att min huvudsakliga arbetsplats ligger i Stockholm!”
Annika Kjellgren

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

Vi håller alltid ögonen öppna efter nya medarbetare. Tveka inte att slå en signal till vår VD, Cia Heldtander Färnlöf (0734 16 89 93).

Jobba här

Är du nyfiken på Visbyark?

Vill du bli en av oss? Vi är alltid nyfikna och även om vi inte alltid söker nya medarbetare så är vi öppna för nya kontakter!

Tveka inte att slå en signal till vår VD, Cia Heldtander Färnlöf (0734 16 89 93).

Vill du vara med och skapa livskvalitet i varje rum?