Nyheter

Visbyark stärker sin ledning med ny vice VD

Cathrin kommer närmast från Archus. I sitt arbete på Visbyark kommer hon att fokusera på strategiskt arbete och organisationsfrågor jämte att vara verksam i arkitektuppdrag.

– Cathrin har ett stort driv för att utveckla värdeskapande och brukarnyttig arkitektur, framför allt inom lärmiljöer och samhällsbyggnader. Hon arbetar nära sina beställare vilket ligger helt i linje med Visbyarks vision om att skapa ”livskvalitet i varje rum” genom goda samarbeten, säger Linda Gustafsson Lutener, VD på Visbyark.

Visbyark är verksamt över hela Sverige och Cathrins tidigare erfarenheter av projekt både i storstad och i glesbygd rimmar mycket väl med hur Visbyark jobbar i olika kontexter.

– Jag delar helt inställningen att projekt ska göras med både hjärta och hjärna och ser fram emot att få vara med och fortsätta utveckla Visbyark. Det är väldigt roligt med ett kontor som har en sådan bredd i projekten, från delikat omhändertagande av våra arkitektoniska skatter till att ligga i framkant inom samhällsfastigheter, samtidigt som man har en sådan fantastisk kompetens, från första skiss till byggledning.

Under Almedalsveckan kan du träffa både Linda och Cathrin när Visbyark, tillsammans med ÅWL Arkitekter, bjuder in till seminarium och mingel ”hemma i trädgården” på Kinbergs plats 8F.


Kontakt

Linda Gustafsson Lutener, VD/Arkitekt SAR/MSA, 073 594 77 03, linda@visbyark.se

Cathrin Nordersnö, Vice VD/Arkitekt SAR/MSA, 072 209 02 13, cathrin@visbyark.se

Nyheter