Nyheter

Vi söker arkitekt med erfarenhet från byggnadsvårdsprojekt!

Vi är ett kontor med många varierande uppdrag. Det byggnadsbestånd vi arbetar med spänner över 1000 år. Vi gör allt från underhållsprogram för medeltida kyrkor till nya profana byggnader, såsom skolor, flerfamiljshus, kontor och idrottshallar. Vårt arbete inkluderar hela kedjan – från tidiga utredningar, detaljplaner, fastighetsutveckling till projekteringar, projektledning, byggledning, besiktningar och KA-uppdrag. Den breda kompetensen inom företaget är en stor tillgång som breddar kunskapen i våra projekt. Genom åren har vi gjort och gör många jobb i världsarvsstaden Visby, men har även jobbat med byggnadsvårdsprojekt utanför murarna och i Stockholm.

 

För att kunna arbeta med våra kyrkoprojekt och andra äldre byggnader så är det ett krav att du har ett tydligt intresse för kulturmiljöfrågor. Du bör även vara byggnadstekniskt kunnig och praktiskt lagd. Du är insatt i äldre konstruktioner samtidigt som du är intresserad av samtida arkitektur. Om du är eller uppfyller kraven för att bli certifierad KUL är det meriterande. Likaså projekteringsvana i ArchiCAD. Vi finns både i Visby och Stockholm men tjänsten är baserad på Gotland.

Välkommen in med din ansökan (CV & personligt brev) till sofia@visbyark.se ! Ange ”Arkitekt Byggnadsvård” i ämnesraden. Vid frågor, ring 070 757 30 95.

Nyheter