Nyheter

Vi söker verkställande direktör

Vi söker en verkställande direktör som på ett klokt, nyfiket och balanserat sätt kan fortsätta utveckla bolaget och säkerställa dess relevans i framtiden.

Visbyark är ett medarbetarägt arkitektkontor som grundades 1980 och präglas av arbetsglädje, omtanke och respekt. Vi möter morgondagens utmaningar med hjärta, kunskap och ansvar och tillsammans skapar vi livskvalitet i varje rum.

Med kontor i Visby och Stockholm kombinerar vi det bästa ur två världar genom att verka både lokalt och nationellt med uppdrag i hela landet.

Vi söker dig som redan i dag är vd eller har en chefsposition på företagsledande nivå och med gedigen erfarenhet inom arkitektur och marknad. Självklart är du väl insatt i det som krävs för rollen och känner dig bekväm i frågor som företagsekonomi affärsjuridik och kontraktsförhandlingar. I grunden har du en akademisk utbildning, företrädelsevis inom arkitektur, alternativt inom anslutande områden.

Som person har du en positiv inställning till livet och arbetet. Du är strategisk, affärsmässig och strukturerad med förmågan att både fatta beslut och stå för dem. Du är duktig på att kommunicera och har social kompetens med förmågan att skapa förtroende och goda samarbeten både internt och externt.  Det är viktigt att du trivs i och verkar för en prestigelös miljö.

 

Ledarskapet är oerhört viktigt för oss och vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för människor, ledarskap och organisationsfrågor. Du har tidigare visat prov på att du är duktig på att driva ett modernt och delegerat ledarskap. Du vågar ta plats, lyssna, ta aktiv ställning, samtidigt som du är prestigelös med en stor portion ödmjukhet och lyhördhet. Du brinner verkligen för att utveckla människor och verksamhet hand i hand.


Du identifierar dig med våra förhållningssätt och värderingar som bl.a. innebär att vi genom ett stort engagemang arbetar för hållbarhet, kvalitet, trivsel och lönsamhet. Vi förväntar oss att du har möjlighet och trivs med att vistas i både Visby och Stockholm.

Din ansökan skickar du till carmen.cornelyn@visbyark.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Carmen Cornelyn, styrelsens ordförande på 070-713 70 12 och/eller Håkan Björkman, representant för delägarna på 070- 783 81 03.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyheter