Nyheter

Välkommen Linda!

Låt oss presentera vår nya VD Linda Gustafsson, som tillsammans med tf VD Sofia Löwhagen tar över rodret från och med idag!

Linda är en arkitekt med ett brett nätverk och stark profil. Hon skapar förutsättningar tillsammans med beställare och medarbetare på ett strukturerat och lekfullt sätt.

Linda och Sofia ser fram emot att tillsammans med oss på Visbyark vara med och ta ton när arkitekturbranschen utvecklas för anpassning till ett mer hållbart samhälle, samtidigt som de båda kan fortsätta ha kvar varsin fot i projektarbeten. Vi tror på ett delat ledarskap i en tid när kraven på specialisering av konsultarbetet ständigt ökar samtidigt som villkoren för betydelsefullt arkitekurskapande kräver helhetssyn och en innovativ inkluderande process.

 

Visbyark är en arkitektbyrå med kontor både på Mariatorget i Stockholm och i Visby med samlad erfarenhet och ett brett register av projekt inom allt från lärmiljöer, bostäder, kontor, vård och LSS-boende till stadsutvecklingsprojekt och utveckling av kulturhistoriska byggnader. Som fullservicekontor erbjuder Visbyark, förutom arkitektur- och ingenjörstjänster, även byggledning, kontrollansvar och besiktning.

Vi på Visbyark ser fram emot en post-corona-vår med fysiska möten och många nya spännande projekt och beställare!

Nyheter